Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Најава утакмица

Ветерани напокон на леду!

Ветерани хокејашког клуба Црвена звезда дочекали су својих пет минута.

Сутра од 22 часа, наши оклопници кренуће у одбрану титуле.  Први противник је екипа Војводине, а утакмица ће се одиграти у ледној хали дворане СПЕНС. Биће ово дивна прилика за све заљубљенике у овај предивни спорт да дођу и пруже подршку нашим ветеранима који их сигурно неће ускратити задовољства да гледају добар хокеј и уживају у потезима оних који су обележили неко лепше време што се хокеја тиче.

Ево, да се подсетимо шта су нам ветерани поручили пре извесног времена када су кренули у окупљање и припрему за нову сезону:

“Наиме, при СКХЛ Црвена звезда формирана је секција ветерана, тако да ове сезоне наступамо као Црвена звезда – ветерани. Ове године смо конципирани на следећи начин – тренери Звезде Рус, Милинковић, Јуловски и Данон, појачани са Николом Бером, ће дат допринос у оквиру својих могућности, пошто су доста заузети. Најстарија линија наше екипе је појачана доласком Славка Бубнића. Такође, после паузе од једне сезоне, вратио се Протић један од оснивача ветеранске екипе. На голу, поред легенде нашег хокеја, Томића, биће још Михајловић и Николић. Наравно ту је један од најомиљенијих играча Звезде, Дуја Зечевић, као и син легенде Звезде, Миодрага Шишића, Роберт. Уз нас остале Радосављевића, А. Михајловића, Црноглавца, Татића, Јокића, Плаовића, Радовића, капитена Павићевића, Крављанца и можда још неког изненађења, то би био оквирни састав за ову сезону. Као што се види, акценат је на бившим играчима Црвене звезде. Покушаћемо и ове године, уз помоћ клуба, да поново освојимо лигу и да учествујемо на турнирима када можемо. Стручни штаб чине тренер Митровић, технико Поповић, а све уз велику помоћ легенде Војина Кољеншића-Шиље. Велики поздрав од ветерана СКХЛ.Црвена звезда!!!”

Екипа нашег портала жели ветеранској секцији хокејашког клуба Црвена звезда много успеха у наступајућој сезони!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама