Hokej Hokej/Izveštaji

Hrabri kadeti slavili protiv Slavije

Pre neki dan smo pisali da naši kadeti (U16), pod vodstvom trenera Marka Juloskog, odlaze u petak (danas) u Sloveniju na megdan ljubljanskoj Slaviji. Iako su ovaj dvomeč dočekali sa lošijim rezulatatima od očekivanih, trener Juloski i njegovi puleni su verovali da mogu da pruže bolje partije, kao što nam je to u svojoj izjavi pred put u Sloveniju g. Juloski i rekao.

I zaista, danas u svom prvom meču kojeg su odigrali u dvorani Zalog, pred nekih 50-ak gledalaca, Zvezdini kadati su pružili odličnu partiju i savladali vršnjake iz ekipe Slavije.

Slavija – Crvena zvezda 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

Prva trećina završena je nerešenim rezultatom. Zvezda je povela 0:1 golom Nikka Gakovića (asistencija Pavle Ajduković) u 8. minuti, ali Slavija uspeva da izjednači samo dva minuta kasnije. Strelac za 1:1 bio je Miha Beričič.

Drugi period doneo je prednost Crvene zvezde koja je golom Vuka Kravljanca (asistencija Matija DinićVuk Savić) u 35. minuti došla do vodstva od 1:2 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Poslednji period doneo je pregršt uzbuđenja, a Zvezdini oklopnici su u poslednjoj minuti susreta preko Matije Dinića došli do važne i zaslužene pobede od 1:3.

Sve čestitke našim kadetima koji već sutra igraju drugi meč protiv ekipe Slavije.

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama