Хокеј Хокеј/Извештаји

Храбри кадети славили против Славије

Пре неки дан смо писали да наши кадети (У16), под водством тренера Марка Јулоског, одлазе у петак (данас) у Словенију на мегдан љубљанској Славији. Иако су овај двомеч дочекали са лошијим резулататима од очекиваних, тренер Јулоски и његови пулени су веровали да могу да пруже боље партије, као што нам је то у својој изјави пред пут у Словенију г. Јулоски и рекао.

И заиста, данас у свом првом мечу којег су одиграли у дворани Залог, пред неких 50-ак гледалаца, Звездини кадати су пружили одличну партију и савладали вршњаке из екипе Славије.

Славија – Црвена звезда 1:3 (1:1, 0:1, 0:1)

Прва трећина завршена је нерешеним резултатом. Звезда је повела 0:1 голом Никка Гаковића (асистенција Павле Ајдуковић) у 8. минути, али Славија успева да изједначи само два минута касније. Стрелац за 1:1 био је Миха Беричич.

Други период донео је предност Црвене звезде која је голом Вука Крављанца (асистенција Матија ДинићВук Савић) у 35. минути дошла до водства од 1:2 и са тим резултатом се отишло на одмор.

Последњи период донео је прегршт узбуђења, а Звездини оклопници су у последњој минути сусрета преко Матије Динића дошли до важне и заслужене победе од 1:3.

Све честитке нашим кадетима који већ сутра играју други меч против екипе Славије.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама