Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда дочекује Славију – СВИ НА ХОКЕЈ!

Хокејаши Црвене звезде вратили су се из Италије где су играли у другом колу Континентал купа. А вратили су се онако како су сви Звездини навијачи и љубитељи најбрже колективне игре на свету само могли да пожеле – победом над екипом Јесеница.

Сигурно је да ће та победа, као и одличан наступ против екипе Ритена, донети преко потребно самопоуздање, као и мотивацију, да се против екипе Славије одиграју два меча на високом нивоу и да се реваншира Љубљнчанима за пораз на почетку ИХЛ такмичења. Не сумњамо да ће Звездини оклопници, предвођени тренером Јовицом Русом, учинити све да обрадују навијаче који буду дошли у ледену халу Пионир и пруже им право задовољство које само хокеј може да да. Овим путем позивамо и бивше хокејаше и хокејашке раднике да се чешће долазе на утакмице и тиме покажу да им је и даље стало да ова предивна игра има њихову подршку, али да на тај начин анимирају и друге да заволе овај предивни спорт и скокну до ледене хале Пионир. Звездини оклопници дефинитивно заслужују сву могућу подршку.

Прва утакмица се игра у суботу са почетком од 18 часова, док се друга игра у недељу од 16 часова и 15 минута. Улаз у ледену халу Пионир је слободан.

 

СВИ НА ХОКЕЈ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама