Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда пала у последњој трећини

Хокејаши Црвене звезде претрпели су и други пораз, у оквиру 2. кола Б групе Континентал Купа који се игра у Италији. Звезда је била на корак од изненађења, али пулени Јовице Руса нису успели да последњи период игре зауставе домаћина који је преокренуо резултат и славио са 6:4.

Након што су у првом колу изгубили од мађарске екипе МАЦ, у другом колу су се састали са домаћом екипом Ритен и претрпели пораз

Утакмица је кренула добро за домаћина који је након нешто више од 3 минуте водио већ са 2:0. Звезда и поред неколико искључења успева да се косолидује и преко капитена Марка Бркушанина (асистенција Вјачеслав ЧегринтсевНикола Керезовић) смањује на 2:1 (13. минут).

А онда у другој трећини Звезда прави преокрет. Прво Андреј Цвик на асистенцију Еисаи АраиАртјом Кулешов, у 23. минути, доводи црвено-беле до изједначења 2:2, да би потом Артјом Кулешов у 34. минути донео Звезди водство од 2:3 и тим резултатом се завршио други период.

А онда унутар једне минуте (42. минут утакмице) Ритен постиже два поготка и преокреће резултат у своју корист – 4:3. Домаћини у 49. минути повећавају предност на 5:3, да би у 51. Даниел Михал (Daniel Michal) смањио на 5:4, али само минут после тога домаћин постиже погодак за коначних 6:4.

Звезда сутра од 14 часова игра прозв Јесеница.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама