ЦЗБГ

Данас нам је диван дан…честитке нашем порталу

Данас нам је диван дан…

Поштовани звездаши и звездашице, данас наш портал “ЦЗБГ портал – сајт по мери свих звездаша” слави свој 4. рођендан. Наиме, иако смо вероватно један од најмлађих звездашких портала за ове четири године успели смо доста тога. Са поносом можемо рећи да смо имали част и прилику да урадимо многе интервјуе и чланке са људима из свих клубова Спортског друштва Црвена звезда и да смо од многих добили похвале за труд и рад. Такође, велика нам је част да су и људи из спортског новинарства приметили наш рад и похвалили га где год су за то имали прилике. Многи су искористили прилику да нам честитају овај рођендан и ми смо заиста поносни на то – јер ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ!!!

Хусреф Мусемић (легендарни центарфор црвено-белих): Све честитке поводом рођендана са жељом да у наредним годинама будете још бољи и да се заједно радујемо новим Звездиним успесима! Велики поздрав свим Звездашима од Хусрефа Мусемића.

Урош Бановић и Иван Јовановић (млађи хокејашки ветерани, чланови шампионске генерације): Момци, срећан рођендан! Радите праву ствар, само напред!

Рашид Шемсединовић (легендарни хокејашки голман) : Искрене честитке, за изузетне текстове, који су садржани на Вашем порталу. Изузетно су интересантни текстови о ,,најбржој колективној игри” хокеју на леду. Верујем, да ће четири године бити путоказ, да још дуго трајете.

Марко Николовски (бивши ПР фудбалског клуба): Срећан рођендан, од срца Вам желим. Хвала Вам што сте ту где јесте, што волите и подржавате вољене боје, што се борите да сваки Звездин навијач сазна све о једној јединој и што цените истину! Надам се да ће Вам године које долазе бити прожете шампионским, победничким и позитивним објавама! Живела Звезда!

Јово Карановић (бивши ПР кошаркашког клуба): Групи невероватних ентузијаста окупљених око сајта ЦЗБГтв: честитам рођендан медију који до најситнијих детаља прати све оно што се дешава око свих спортова из Звездине богате породице. Својим преданим радом сте на практичан начин све ове године показали како се воли Црвена звезда. Желим Вам да имате још више посла, јер ће то значити још много успеха црвено-белих спортиста на разним борилиштиима, а вашем сајту много успеха и још већу читаност.

Игор Милојевић (председник ватерполо клуба): Желим вам све најбоље у напорном раду који сте посветили за добробит имена Звезде. Буди те увек као што сте и до сада били. Желим вам од сеца све најбоље.

Ненад Раковић (тим менаџер хокејашког клуба): Срећан 4. рођендан,једином спортском порталу који се раме уз раме, са хокејашким радницима, бори за бољи хокеј,указује на проблеме и врло објективно прати сва дешавања. Моја рођенданска жеља је не да буду бољи,јер је то врло тешко бити, него да истрају и да наставе са нашом заједничком борбом за напредак хокеја и клуба.

Александар Косић (бивши хокејаш шампионске генерације Црвене звезде): Сретно и наставите са писањем и борбом за српски хокеј!Хокеј нам је у каналу, а захваљујући таленту те деце,репрезентација одржава позицију! Ни метар горе а ни доле! Плашим се да из канала не улетимо у провалију! Борба не сме да престане! Поздрав!

Иво Петовић (бивши кошаркаш Црвене звезде): Срећан рођендан Вашем порталу и да са успехом прослављате још много рођендана!

Миодраг Павловић (бивши хокејаш Црвене звезде и чалн шампионске генерације): Срећан вам 4. рођендан портала! Хвала вам што на прави начин информишете Делије и пишете о успесима наших спортиста!!! Свака част на досадашњем раду и успеху! 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама