Ватерполо Ватерполо/Вести

Saopštenje za javnost BVK Crvena zvezda

Izvor: BVK Crvena zvezda

BVK Crvena zvezda za sezonu 2018/19. dovela je sedam iskusnih igrača koji bi trebalo da predstavljaju osnov tima koji će učestvovati na četri fronta u narednoj sezoni: Liga šampiona grupna faza, Jadran Triglav Liga, Superliga Srbije, Kup Srbije.

Aleksandro Kralj (golman koji je branio već za BVK Crvena zvezda u sezoni 2016/17), Miloš Maksimović, Boris Popović (dve sezone nastupao za BVK Crvena zvezda) koji su došli iz Vaterpolo kluba Budva, Dušan Vasić iz „WC VOULIAGMENI“, Andria Bitađe iz „WC ROMA VIS NOVA“, Kristijan Šulc kapiten juniorske selekcije 2000. god. i Luka Perković iz „Waterpolo Tenerife Echeyde“.

Prvom timu će se pridružiti takmičari iz mlađih kategorija BVK Crvena zvezda koji su ove godine prvaci u kategoriji 2001. i mlađi, vicešampioni u kategoriji 2003. i mlađi i vicešampioni u kategoriji 1999. i mlađi. Klub je ponosan na svoje mlađe takmičare koji su se dostojanstveno i sportski nosili sa svim problemima na koje je klub nailazio, od stalnog manjka termina i uslova za nesmetani rad mlađih takmičarskih kategorija.

Vreme je da mlada generacija dobije šansu u vrunskim takmičenjima i omogući svojim rezultatima da generacije koje dolaze nikada više ne budu bez bazena i krova nad glavom.

Ime koje klub nosi nikada nije zloupotrebljeno već je svojim trudom i zalaganjem svakim danom opravdano.

Zvezda je život

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама