Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Zvezda u Ligi šampiona!!!

Izvor: Vaterpolovesti.com

Vaterpolisti Crvene zvezde naredne dve sezone igraće Ligu šampiona!

To je u razgovoru za Blic potvrdio direktor crveno-belih, Igor Milojević. Takođe, čelnici aktuelnog šampiona Srbije, Partizana, koji je u prethodnim sezonama bio redovan učesnik elitnog takmičenja, istakli su u razgovoru za Mondo da su odustali od takmičenja iz finansijskih razloga, ali i zbog toga što su prošle sezone, kada su pretrpeli svih 14 poraza, videli da nisu dorasli tom takmičenju.

Zvezda je je samo jednom igrala Ligu šampiona i tada je bila šampion Evrope, u sezoni 2012/2013. Posle toga je više puta pokušavala kroz kvalifikacije da se domogne grupne faze, ali nije uspela.

– Zvezda je odavno zaslužila da se prema njoj ispravi nepravda naneta 2013, kada je osvojila Ligu šampiona. Imamo mlad tim, a ovo učešće u evropskoj eliti iskoristićemo da afirmišemo što više mladih igrača, da rezultatski prođemo što je moguće bolje, da klub što bolje funkcioniše i da punimo tribine našim navijačima – rekao je Milojević za Blicsport.

Međutim, pitanje je sa kojim će timom Zvezda igrati sa najjačim evropskim ekipama, pošto pojačanja još uvek nema, a više od pola igrača je napustilo klub.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама