Рукомет Рукомет/Вести СДЦЗ

Zvezda vredna u „Šumicama“, slede pripremne utakmice

Izvor: RK Crvena zvezda

Crvena zvezda je uveliko u pripremnom periodu i nakon početnog, bazičnog dela priprema, posvećenom fizičkoj pripremi, sledi period pripremnih utakmica.

U svojoj bazi, u hali „Šumice“, trener Nenad Peruničić sa saradnicima uigrava i sprema novu ekipu za buduća iskušenja. Crvena zvezda je ostala ovog leta bez 10 igrača, a uz najiskusnije, najmlađe i povratnike, Zvezda će krenuti u superligaške borbe.

Dejan Babić, Marko Milosavljević i Aleksa Kljajić su pojačali niški Železničar, Aleksandar Babić Metaloplastiku, Mladen Šotić je prešao u Partizan, Nenad Mandić će nastupati za Obilić, golman Aleksandar Pejčinović za turski Nilufer iz Burse, Vladimir Zejak (Pelister) i Nikola Ivanović (Rabotnički) karijeru nastavljaju u Makedoniji, a još ranije je prelazak u ASOBAL ligu i Ademar Leon dogovorio Ivan Mošić, koji je bio na pozajmici u Dubaiju.

Nakon popodnevnog trčanja i sticanja kondicije u prvom delu priprema, crveno-beli polako ulaze u ritam pripremnih utakmica u cilju uigravanja tima.

Već sutra je na programu prvi kontrolni meč protiv prošlosezonskog učesnika SEHA lige, ekipe Dinama iz Pančeva, a u četvrtak protiv doskorašnjeg superligaša, Požarevca. U subotu je na programu duel protiv Proletera iz Zrenjanina. Sve utakmice igraće se u Beogradu, u „Šumicama“.

Crvena zvezda će biti učesnik turnira koji organizuje RK Voždovac, a na kome će još učestvovati RK Borac Banja Luka i Dinamo iz Pančeva poslednjeg dana avgusta i prvog dana septembra.

U planu je odigravanje još nekoliko utakmica pre početka nove sezone Superlige.

O daljim aktivnostima u prelaznom roku, novim igračima i formiranju tima za takmičarsku sezonu 2018/2019 RK Crvena zvezda će se oglašavati preko klupskog sajta.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама