Кошарка Кошарка/Вести

Džo Ragland novi plejmejker Crvene zvezde mts!!!

Izvor: KK Crvena zvezda

Američki plejmejker Džo Ragland novi je član KK Crvena zvezda mts! Ugovor sa bivšim igračem Lokomotive je potpisan na jednu sezonu, uz mogućnost nastavka saradnje.
Američki plejmejker Džo Ragland, novo je pojačanje KK Crvena zvezd mts!
Bivši bek Lokomotive iz Krasnodara, potpisao je sa crveno-belima ugovor za takmičarsku sezonu 2018-2019 uz mogućnost produžetka saradnje.
Ragland (28) rođen je 11.novembra 1989.godine u Masačuestsu, visok je 182 centimetra.
Nakon koledže karijere (Plejt i Vičita Stejt) od 2012.godine gradi evropsku karijeru kroz Mursiju, Kantu, Armani, Pinjar Karšijaku, italijanski Avelino i Lokomotivu sa kojom je prošle sezone osvojio kup Rusije i igrao finale Evrokupa. U Rusiji je imao prosek od 12 poena i 4 asistencije po utakmici, igrajući u Evrokupu i VTB ligi.
Odlikuje ga izuzetna brzina, agresivnost i dobar pregled igre,a  njegovim dolaskom Crvena zvezda mts je dobila iskusnog organizatora igre koji će podići kvalitet tima na još viši nivo.
KK Crvena zvezda mts takođe izražava veliko zadovoljstvo i zahvalnost Džo Raglandu što je među brojnim ponudama, od kojih su neke bile i znatno finansijski povoljnije, izabrao ponudu KK Crvena zvezda mts zbog identičnih sportskih i takmičarskih ciljeva koje imamo.

Do zvanične promocije i starta priprema, biće objavljeno i koji će broj američki bek nositi na dresu crveno-belih.

Ragland je nakon Perperoglua, Barona, Odža, Cirbesa, Fajea, šesto pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku.
Džo, dobro došao u Crvenu zvezdu!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама