Фудбал Фудбал/Вести

Kupi sezonsku i na dan utakmice!

Izvor: FK Crvena zvezda

U utorak, 24. jula, svi navijači koji do sada nisu kupili sezonsku kartu, to će moći da učine sve do početka utakmice.

Dan utakmice sa Suduvom doneće i produženo vreme servisa za članstvo koji će sutra raditi sve do početka utakmice. Naravno, svi koji posete servis za članstvo moći će da se učlane u klub i kupe novu sezonsku kartu koja će važiti i za utakmicu protiv Suduve, kao i u eventualnom trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nove prostorije servisa namenjenog za sve članove Crvene zvezde nedavno su otvorene, i nalaze se na zapadnoj tribini stadiona, ulaz pored muzeja.

Unutrašnjost servisa za članstvo sada krase i veliki paneli na kojima se nalaze likovi i citati poznatih zvezdaša, odnosno Zvezdinih legendi. Pored Zvezdinih zvezda Dragana Džajića i Vladimira Petrovića, svoje mesto na panelima našli su i književnik Matija Bećković, kao i pokojni veliki glumci Dragan Nikolić, Danilo Bata Stojković i Nebojša Glogovac. Ko još uvek nije video novi enterijer servisa za članstvo, to će moći da uradi sutra.

VAŽNO UPUTSTVO:

1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član našeg kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu. Članarina se uplaćuje direktno na račun fondacije kluba, i plaćanje je u kešu.
2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.
3. Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

CENE:

Zahvaljujući početku saradnje sa Masterkard, svako ko plati sezonsku kartu Masterkard karticom u prostorijama članstva na stadionu dobiće odmah i nagradu u Red Star Šopu-u i to u vidu dresa, majice, šala ili kačketa, zavisno od tribine za koju je kupio sezonsku kartu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, i to za decu do 15 godina. Zbog UEFA zahteva izrađuju se sa fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju ispod 15 godina (đačka knjižica ili Izvod iz matične knjige rođenih).

Dimenzije (format) dečije fotografije:
visina – širina    2cm – 1.8cm   (1,000px – 900px)

telefoni:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
sajt: www.budideozvezde.rs

Budi deo Zvezde!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама