Фудбал Фудбал/Вести

Apel za javnost

Izvor: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda apeluje na sve posetioce utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona koja će biti odigrana sutra, da podrže svoj tim u duhu sporta i fer pleja.

Crvena zvezda se i dalje nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, stoga apelujemo na sve posetioce da se i na utakmici protiv Suduve pridržavaju zahteva.

UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. FK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neophodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju.

Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona.

Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasističko ponašanje, u zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice.

Crvenoj zvezdi je pomoć navijača neophodna kako bi prebrodila svoje evropske prepreke. Budi Zvezdin 12. igrač!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама