Košarka Košarka/Vesti

Odžo u Zvezdi!

Izvor: KK Crvena zvezda

Nigerijski centar Majkl Odžo novi je član centarske linije KK Crvena zvezda mts! Sa crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor.

Dosadašnji centar KK FMP Majkl Odžo novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts u letnjem prelaznom roku!
Nigerijsko-američki centar visok 216 centimetara, potpisao je sa crveno-belima dvogodišnji ugovor, i biće još jedno pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana u takmičarskoj sezoni 2018-2019.
Odžo je studentsku karijeru gradio na univerzitetu Florida Stejt, a u avgustu prošle godine stigao je iz Sjedinjenih Američkih Država u Železnik, gde je u tokom sezone u važnim utakmicama ABA i KLS lige predstavljao veliko osveženje u igri FMP-a.
Tokom sezone u kojoj se u potpunosti afirmisao i predstavio košarkaškom regionu, Majkl Odžo je u ABA ligi imao prosek od 12 poena, 6 skokova, dok je u Superligi uz 6 uhvaćenih lopti imao i zavidan prosek od 14 ubačenih poena, a svojom igrom značajno je doprineo plasmanu FMP-a u finale Superlige Srbije.
Majkl Odžo je rođen u Lagosu 5.januara 1993.godine, visok je 216, a težak čak 132 kilograma. Njegovim dolaskom KK Crvena zvezda mts je nastavila prelazni rok za novu sezonu, kompletirala potpuno novu centarsku liniju. O daljim potezima i transferima igrača, KK Crvena zvezda mts oglašavaće se isključivo na svom zvaničnom sajtu, kao i ostalim klupskim platformama.
 Majkl dobrodošao u Crvenu zvezdu!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama