. Остали спортови

Crvena zveda pobednik “Vojvodina Opena”

Izvor: SD Crvena zvezda

Veslači Crvene zvezde osvojili su 1. mesto u ekipnom plasmanu na 56. internacionalnoj regati „Vojvodina openu 2018“ koje je prethodnog vikenda održano na Palićkom jezeru.

Prvog dana takmičenja prva mesta osvojili su četverac skul u konkurneciji pionira (Luka Lazić, Andreja Jevtić, Nikola Ljuna, Predrag Cvetković), četverac sa kormilarom u konkurenciji pionira (Nemanja Graovac, Dušan Petrović, Predrag Bojović, Dušan Popović), četverac skul u konkurenciji kadetkinja (Nina Vizi, Maja Mišljenović, Iva Lazić, Minja Vizi), dubl skul kadetkinje (Iva Lazić, Minja Vizi) i dubl skul konkunreciji juniora (Slavko Savić, Boris Dimitrijević). Druga mesta pripala su kadetskom četvercu skul, pioniru Filipu Milanoviću u skifu i kadetu Aleksandru Grbiću u skifu.

Drugog dana takmičenja imali smo takođe odlične rezultate. Ne postoje reči koje mogu opisati emocije u trci četveraca skul za devojke. U nadmetanju koje je bilo na nivou Svetskog prvenstva, izdvojile su se ekire Čuruga, Smedereva i Crvene zvezde. U jako neizvesnoj i napetoj trci, punoj emocija, navijanjem i bodrenjem publike, pobedila je naša ekira na čelu sa Aleksandrom i Anđelom Krstić, Majom Mišljenović i Ninom Vizi sa pola sekunde prednosti.

Pioniri su trkama u malim čamcima opravdali očekivanja i nastavili niz pobeda započet prvog dana.

Raspoređeni u tri grupe (finale), prvo mesto su osvojili Luka Lazić i Andreja Jevtić, a u istoj grupi Dušan Petrović i Petar Bojović su bili drugi.

U drugoj grupi su trijumfovali Nikola Ljuna i Predrag Cvetković, a u trećoj su na drugom mestu završili Nemanja Graovac i Viktor Popović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама