Кошарка Кошарка/Вести

Misija Vrnjačka Banja uspešna, sledi Zlatibor

Izvor: KK Crvena zvezda

Okončana je prva smena košarkaškog letnjeg kampa u organizaciji KK Crvena zvezda mts koja je održana u Vrnjačkoj Banji. Zvezdin karavan sada se seli na Zlatibor gde će biti održano još čak pet smena.
Osam dana napornih treninga i dobre zabave obeležilo je prvu smenu Letnjeg kampa u organizaciji KK Crvena zvezda mts. Više od 50 mladih košarkaša vredno je treniralo pod stručnim nadzorom trenera Crvene zvezde u kampu u Vrnjačkoj Banji. Nemanja Pavlović, trofejni trener mlađih kategorija Crvene zvezde i Dragan Vuković. trener prvog tima KKŽ Crvena zvezda aktuelnog šampiona Srbije, spremili su poseban program koji je imao za cilj tehnički i taktički napredak svih polaznika Letnjeg kampa. Opšti je utisak da je napredak svih mladih košarkaša evidentan, a lični da su se stekla prijateljstva koja će trajati ceo život.
Posebno je zanimljivo da je među 50-ak mladih košarkaša bilo čak i 17 polaznika iz Makedonije koji su sledili primer svog uzora Pere Antića i obukli Zvezdinu opremu. Svesni da će učiti od sistema koji je proizveo najbolje u svim starosnim kategorijama u Srbiji.
Veoma uspešnu smenu Letnjeg kampa koja je održana u Vrnjačkoj Banji sada arhiviramo uz veliku zahvalnost partnerima kluba Vodi Vivia, kompaniji Sport Vision – Champion, Aviv Parku i kompaniji IDEA. Partneri Crvene zvezde ostaju sa nama i na Zlatiboru gde će biti održano čak pet smena letnjeg košarkaškog kampa, prva je počela juče i trajaće do 1. jula, a naredni termini su sledeći:
II smena 01.07.2018 – 08.07.2018.
III smena 08.07.2018 – 15.07.2018.
IV smena 15.07.2018 – 22.07.2018.
V smena 22.07.2018 – 29.07.2018
Iako su kapaciteti skoro puni, prijave su i dalje u toku. Podsećamo da je svim polaznicima obezbeđen prevoz, smeštaj, hrana (pun pansion), kompletna oprema za trening, rad sa trenerima KK Crvena zvezda mts i neophodna lekarska nega. A, nema sumnje da će i naredne sezone neko od heroja mladih polaznika ponovo ulepšati naporne treninge. Za mlade košarkaše i košarkašice obezbeđene su i vredne nagrade.
Cena kampa koji uključuje sve navedene pogodnosti je 240 eura u dinarskoj protivrednosti. Napominjemo da je moguće i plaćanje u ratama sve do samog polaska.
Kontakt osoba za sve informacije i rezervacije je koordinator kampa Aleksandar Basta.
E-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs
Telefon: +381 66 325-955

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама