.

Milenkovićeva u reprezentaciji Srbije, Vladisavljev pomoćnik

Izvor: OK Crvena zvezda

Ženska seniorska reprezentacija Srbije počeće u ponedeljak, 23. aprila pripreme za premijernu Ligu nacija 2018. Seniorke Srbije će trenirati u dvorani USC “Voždovac” na Banjici u Beogradu. Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije na prirpeme je pozvao 22 igračice.

Među pozvanim odbojkašicama nalazi se i primač Crvene zvezde Bojana Milenković, a pomoćnik selektoru Terziću biće trener crveno-belih Aleksandar Vladisavljev.

Seniorke Srbije će sve utakmice u Ligi nacija 2018. igrati utorkom, sredom i četvrtkom.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije će tokom 1. vikenda (4. grupa), 15–17. maja igrati u Barueri sa domaćinom Brazilom, Japanom i Nemačkom. Prvi rival Srbiji biće Japan, a zatim Nemačka, pa Brazil.

Drugi vikend će se odigrati 22–24. maja, a Srbija će igrati u 7. grupi u Makau sa Kinom, Poljskom i Tajlandom.

Seniorke Srbije biće domaćini selekcijama Rusije, Turske i Belgije u okviru 10. grupe 3. vikenda 29–31. maja u novoj Hali sportova u Kraljevu. U prvom meču, Srbija će igrati protiv Rusije, a zatim protiv Belgije, pa Turske.

Četvrti vikend je na programu 5–7. juna, a seniorke Srbije će igrati u 13. grupi, u Roterdamu, sa Holandijom, Italijom i Dominikanskom Republikom.

Poslednji, peti vikend će se odgirati 12–14. juna, a Srbija će igrati u 20. grupi u Santa Feu, u Argentini, sa domaćinom, SAD i Korejom.

Finalni turnir će se odigrati od 27. juna do 1. jula u Nanđingu, a pored Kine nastupiće i 5 najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама