.

Црвено-беле даме спремне за Срем

Одбојкашице Црвене звезде у петак очекује нови испит. После меча четвртине финала Купа Србије, одиграног у уторак у Старој Пазови, црвено-беле се поново на кратко окрећу Банка Поштанска штедионица Суперлиги Србије.

Тренер Александар Владисављев се најпре осврнуо на сусрет против Јединства из Старе Пазове.

– Очекивано тешка утакмица у Купу са Јединством из Старе Пазове. Нажалост био је то и први пораз у званичним утакмицама у овој сезони. Није то била толико лоша игра, наш противник је заиста играо одлично, међутим, завршнице сетова нисмо одиграли онако како треба И нисмо успели да прва два сета где смо били у предности решимо у своју корист. Пробаћемо да у реваншу надокнадимо предност ривала, али ће то бити веома тешко – био је први коментар Владисављева.

У петак на Бањицу стиже Срем.

– Већ у петак нас чека нова утакмица Суперлиге, долази нам екипа из Сремске Митровице. Имамо мало времена да се опоравимо од тешког меча у Пазови И да се спремимо најбоље што можемо И дамо све од себе да наставимо добар низ резултата у Лиги. И даље су проблем стандардни са повредама играчица И то је оно пто нам је у ствари већа невоља И већи противник негопрактично сами ривали на терену. Надам се да ћемо успети да у најбољем могућем расположењу дочекамо ову утакмицу и забележимо нову победу – закључио је стратег Црвене звезде,

Узданица црвено-белих дма Кристина Станковић најпре се осврнула на дуел који је њен тим одиграо у Старој Пазови.

– Екипа „Јединства“ из Старе Пазове је играла добро, са друге стране ми нисмо биле на потребном нивоу. Ништа није готово, за седам дана нас очекује реванш сусрет на нашој Бањици и само је потребно да у том мечу дамо свој максимум.

Млади либеро Црвене звезде верује да ће у петак њен тим бити на потребном нивоу да забележи још једну победу.

 У петак се наставља такмичење у Суперлиги Србије, у госте нам долази Срем. Очекујемо добру игру, сигурна сам да ћемо подићи ниво игре у односу на меч у Пазови. Уколико будемо на нивоу као у ранијим мечевима верујем да ћемо забележити победу, освојити три бода и наставити победнички низ у Лиги – закључила је Кристина Станковић.

Дуел 5.кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије на програму је у петак. Меч се игра на Бањици од 18.30.

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама