Ватерполо Ватерполо/Вести

Nebojša Toholj: Očekujem napornu i nezvesnu Ligu, ali i kvalitetan vaterpolo

Autor: CZBG, Radovanović D.

Ovog vikenda otpočele su utakmice vaterpolo Super lige Srbije, a među učesnicima koje čine Partizan, Nais, Šabac, Vojvodina, Valjevo Gorenje, Radnički i Zemun Bosal svakako je svoje mesto našao i VK Crvena zvezda.

Na programu će se naći 14 kola, u okviru kojih će timovi po dva puta međusobno odigrati utakmice, po principu “svako sa svakim”, nakon čega se neće gledati utakmice play off – a, već će šampion Lige biti poznat nakon svih utakmica, po dvostukom bod sistemu.

Crvena zvezda Ligu započinje utakmicom protiv Naisa, na bazenima Milan Gale Muškatirović, sutra, 2.4.2018. sa početkom u 17:15h, dok će večiti derbi sačekati tek 3. kolo Lige.

Nebojša Toholj, Zvezdin vaterpolista, podelio je sa nama svoje viđenje Lige i svoja očekivanja pred start iste.

” Sutra za nas počinje SLS. Ono što je sigurno jeste da će ovo biti dosta zanimljiva i kvalitetna liga. Prvu utakmicu igramo protiv Naisa, koja neće biti laka. Igramo na našem bazenu, favoriti smo. Smatram da, ako pružimo igru kao iz prošle utakmice sa njima, koju smo odigrali u okviru Regionalne lige, pobeda ne bi trebalo da bude dovedena u pitanje. “

” Sigurno da će najteža utakmica u Ligi biti protiv Partizana, oni su dosta iskustva dobili igranjem Lige šampiona i Regionalne A1 lige, tako da će te utakmice sa njima biti pravi derbi, što na kraju i jesu. Sa druge strane, ne treba zaboraviti Šabac, koji je ušao u A1 Regionalnu ligu, a koji će kao domaćin biti tvrd orah. Zbog gustog rasporeda očekujem dosta napornu, neizvesnu Ligu, uz kvalitetan vaterpolo. Nadam se da ćemo kao ekipa sve izdržati i trijumfovati. ” – završava Toholj.

Ekipa CZBGTV portala vaterpolistima Crvene zvezde želi sreću u osvajanju titule SLS.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама