Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Zvezda ubedljiva protiv Naisa na početku Super lige

Izvor: vaterpolovesti.com

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu na početku Super lige Srbije.

Crveno-beli su na bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“ pobedili Nais rezultatom 14:7, a sve je bilo rešeno na poluvremenu, kada je ekipa trenera Dejana Savića vodila sa ubedljivih 9:2. U nastavku je domaćin rutinski igrao i osvojio je prve bodove u Super ligi. Trijumfe u prvom kolu ostvarili su i Partizan na gostovanju u Kragujevcu, odnosno Vojvodina na svom bazenu protiv Valjeva, a u poslednjem meču u utorak od 21 sat i 45 minuta igraju Zemun i Šabac.

Ognjen Stojanovi’ je bio najefikasniji igrač utakmice sa tri gola, dok su kod crveno-belih po dva postigli Marko Radović, Aleksandar Njegovan, Nikola Nikolov i Đorđe Tanasković, dok je isti učinak imao igrač Nišlija, Nemanja Šilj.

Crvena zvezda – Nais 14:7 (4:1, 5:1, 2:2, 3:3)

Bazen MGM. Sudije: Putniković i Kiš. Igrač više: Crvena zvezda 13 (7), Nais 8 (2). Peterci: Nais 1 (1).

CRVENA ZVEZDA: Todorovski, Tankosić, Radović 2, Bursać, Šuberić, Ilić, Njegovan 2, Toholj 2, Nikolov 2, Tanasković 2, Stojanović 3, Asanović 1, Peković. Trener: Savić.

NAIS: Lazić, Mitrović, Pavičić 1, Ivetić, Dimitrijević, M. Milošević, Đorđević, Đurđević, Nikolić 1, Šilj 2, Bolović 1, D. Milošević 1, Stojanović, Stanković. Trener: Vasilevski.

Скочи на траку са алаткама