Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Ponavljaju nam se neke stvari

Izvor: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde posle remija sa Napretkom bio je zabrinut zbog nekih detalja koji se ponavljaju već određeno vreme.

540-milojevic-45236.jpg

— Odigrali smo gotovo identičnu utakmicu kao protiv Voždovca, i time nisam zadovoljan. Primamo golove kakve ranije nismo primali, ovo je bila gotovo preslikana utakmica kao protiv Voždovca.  Dominirali smo celo prvo puno poluvreme. Posle vođstva od 1:0 Napredak je morao da izađe, da se otvori i pokuša da izjednači, i tu nam se ostavlja prostor za naše napade. Trebalo je da to iskoristimo, ali nismo, kao ni protiv Voždovca. Sa druge strane, ne zaboravite da imamo i neke mlade igrače. U poslednjih 10-15 minuta se „zaključava utakmica“, kako mi treneri to volimo da kažemo, ali tada kao da dolazi do umora, do pada koncentracije — konstatuje Milojević i nastavlja:

— Da li sam zabrinut? Pa ja sam stalno zabrinut, nisam nezabrinut ni kada pobeđujemo. Utakmica je završena, treba da se odmorimo, da se glave ohlade i već sutra da se bacimo na analizu. Ono što me zabrinjava je to što smo imali dve identične utakmice, potpuno identične. I Voždovac je imao šansu pre gola koji nam je dao. Moramo da sednemo i da uvidimo o čemu se radi. Trener sam, to mi je posao i moraću sa svojim igračima da detektujem i rešim problem. Svako u fudbalu dobije ono što zasluži, na kraju ćemo videti šta je to što mi zaslužujemo. Idemo dalje, hvala navijačima, hvala igračima Napretka, i svim akterima utakmice, a nas vež čeka jako teška utakmica u Kupu protiv Mačve — rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама