Фудбал Фудбал/Вести

Svi Zvezdini reprezentativci

Izvor: FK Crvena zvezda

Bliži se prvenstvena pauza tokom koje će različite reprezentativne selekcije igrati svoje utakmice. Među fudbalerima koji su pozvani da se priključe reprezentaciji nalaze se i Zvezdini igrači.

Svakako najveća vest jeste da je poziv selektora „A“ reprezentacije Mladen Krstajić u svoj spisak uvrstio i štopera Crvene zvezde Vujadina Savića. On će se staviti na raspolaganje za prijateljske utakmice protiv Maroka (Torino, 23. mart) i Nigerije (London, 27. mart). Uprkos povredi koju je Savić zadobio na prvenstvenoj utakmici protiv Napretka, njegov odlazak u „A“ selekciju Srbije nije doveden u pitanje.

Poziv za nastupe u mladoj reprezentaciji dobila su četvorica fudbalera: Uroš Račić, Nemanja Radonjić, Luka Adžić i Luka Ilić.

Poziv iz Kanade i ovoga puta dobio je Milan Borjan, koji će pokušati da pomogne svojoj reprezentaciji da trijumfuje u prijateljskoj utakmici sa Novim Zelandom.

Filip Stojković će se pridružiti reprezentaciji Crne Gore koja će odigrati dve utakmice, protiv Kipra i protiv selekcije Turske.

Za reprezentaciju Komorskih ostrva i ovoga puta nastupiće El Fardu Ben.

I omladinska reprezentacija Srbije imaće predstavnike iz Crvene zvezde. Ranko Jokić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev i Dejan Joveljić staviće se na raspolaganje selektoru Milošu Velebitu pred odlučujuće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Finskoj.

Svim našim reprezentativcima želimo što uspešnije nastupe za svoje selekcije!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама