Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Imamo čemu da se radujemo

Izvor: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević posle utakmice je rekao da Zevzda ima čime da bude zadovoljna, ali i da se mora popraviti realizacija.

540-miloje-536.jpg

— Mogu da budem zadovoljan igrom u većem delu utakmice. I mi i CSKA dolazimo na zvanično takmičenje nakon pauze i priprema, a prijateljske i zvanične utakmice se mnogo razlikuju. Očekivali smo ovakav CSKA kakav smo i videli. Jedina razlika je bila ta što je Vernblum vraćen u sredinu. Na kraju mogu da kažem da je ovo tek prvo poluvreme. Mislim da je CSKA i dalje favorit, to je jedna ozbiljna ekipa, ali i mi smo pružili korektnu partiju i imamo čemu da se radujemo. Kakve su šanse bile pre, takve su i posle ove utakmice. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima, nikoga se ne plašimo, ali neka bude CSKA i dalje favorit za prolaz — rekao je Milojević.

Zvezda ima za čime da žali; po broju prilika za gol bila je mnogo uspešnija od svog večerašnjeg rivala.

— Imali smo neke izgledne prilike, nažalost nismo uspeli da ih iskoristimo. Dobro je da pravimo šanse, u ovakvim utakmicama ih ne može biti mnogo, naročito kada igrate protiv odbrane CSKA koju čine igrači koji zajedno imaju preko 1.000 utakmica iza sebe.  Njihov lider je Akinfejevom, koji se i večeras pokazao kao lider. Pokazao je klasu. Mi smo prilike pravili i protiv Zenita, ali moramo da popravimo realizaciju. Nisam pričao sa Radonjićem, sigurno da mu je krivo, bila je izgledna prilika. Ponavljam, dobro je da stvaramo šanse, loše je to što ih ne realizujemo, ali možda će dati kad je najslađe.

Stekao se utisak da je ekipa u poslednjih pola sata utakmice ostala bez snage.

— Nisam stekao utisak da sredina usporava, ja imam na raspolaganju kvalitetne igrače. Imam apsolutno poverenje u njih, biće to sve u redu. Neke greške nisu plod njihovih karakteristika.

Ričmonda Boaćija nije bilo u protokolu za ovu utakmicu.

— Boaći oseća bol, razgovarali smo sa medicinskim timom. Bilo je dosta rizično da obnovi povredu, nikada neću stavljati zdravlje igrača iza bilo čega, zdravlje je najbitnije, očekujem da za Moskvu bude spreman, ali videćemo.

Na kraju, Zvezdin trener se zahvalio i svima koji su došli na stadion.

— Hvala navijačima još jednom, nemam sumnju da će i pored hladnoće i u Moskvi biti 12. igrač i nadglasati navijače CSKA — rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама