Фудбал Фудбал/Вести

Jovičić: Ne gubim od CSKA

Izvor: FK Crvena zvezda

Posle prvog od dva susret sa moskovskim CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope Zvezdin vezista Branko Jovičić istakao je da je zadovoljan onim što je njegova ekipa pokazala na terenu, ali i da je to samo početak.

Imamo pozitivan rezultat pred revanš. Teška utakmica za nas protiv odlične ekipe CSKA koja je pokazala svoj kvalitet i u Beogradu. Mislim da možemo još mnogo bolje, ovo nam je prva takmičarska utakmica u 2018. godini posle teških priprema. Vreme je pred nama da se uigramo što bolje i da pružimo još bolju partiju u Moskvi – rekao je Jovičić.

Zvezdin vezista ulogu favorita u revanšu prepustio je moskovskoj ekipi.

Nadam se da će i nakon revanša sačuvati lični pozitivan skor protiv ruske ekipe, nema razloga da mislim drugačije. Oni su favoriti na svom stadionu, ali kažem da imamo pozitivan rezultat i da, ukoliko postignmo gol u gostima imamo velike šanse da prođemu u narednu fazu.

Hladno vreme i sneg u Moskvi ne brinu naše igrače.

Imali smo nekoliko dana po povratku iz Turske da se naviknemo na hladno vreme. Sigurno će u Moskvi biti minus, ali to za nas neće biti veika promena u odnosu na Beograd.

Delije su i u premijernom meču u 2018. godini bili na visini zadatka.

Naši navijači i danas su pokazali da su u svakom trenutku naš dvanaesti igrač i, kako oni sami kažu, po zimi, kiši, suncu snegu ili košavi su uvek sa nama i zbog toga smo im neizmerno zahvalni i svojom igrom ih pozivamo da nas i u narednim utakmicama podržavaju na isti način – poručio je Jovičić.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама