Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши

Jevtić: Da nastavimo pobednički niz

Izvor: OK Crvena zvezda

Gostovanjem u Požrevcu protiv Mladog radnika u subotu (19 časova) odbojkaši Crvene zvezde nastavljaju borbu za što bolji plasman pred plej of BPŠ Superlige Srbije.

Crveno-beli su ove sezone igrali dva puta protiv Mladog radnika i oba puta su slavili. U 6. kolu Superlige Zvezda je u Beogradu slavila sa 3:1, po setovima 24:26, 25:16, 25:18, 25:16, a drugi trijumf naši odbojkaši su ostvarili u osmini finala Kupa u Požarevcu rezultatom 2:3, po setovima 25:21, 14:25, 25:20, 21:25, 12:15.

– Nadam se da ćemo ponoviti igre i rezultate iz prvog dela sezone, iz prvenstva i Kupa. Želimo da nastavimo pobednički niz i da se penjemo na tabeli kako bi zauzeli što bolje mesto pred plej of – izjavio je Predrag Jevtić, libero Crvene zvezde.

Naši odbojkaši su u seriji od pet pobeda, tri u prvenstvu i dve u Kupu. U slučaju pobede izjednačili bi se na tabeli upravo sa četvrtoplasiranom ekipom Mladog radnika.

– Zadovoljni smo igrama i trenutnom formom. Atmosfera u ekipi je odlična. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da ćemo doći do nove pobede protiv Mladog radnika – ističe Jevtić.

Utakmica 15. kola BPŠ Superlige Srbije između Mladog radnika i Crvene zvezde igra se u subotu 3. februara od 19 časova u dvorani KSC “Požarevac” u Požarevcu. Meč će suditi Zoran Radovanović i Jovan Jovanović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама