Одбојка Одбојка/Вести СДЦЗ

Izabrano novo rukovodstvo OK Crvena zvezda

Izvor: OK Crvena zvezda

Odbojkaški klub Crvena zvezda održao je Izbornu skupštinu u pres centru SD Crvena zvezda na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba.

Za predsednika Skupštine, odnosno novog predsednika kluba, izabran je Dragan Pavelić, izvršni direktor i član Upravnog odbora kompanije “Strabag”, a za novog predsednika Upravnog odbora Slavoljub Tubić, pomoćnik generalnog direkotra Javnog preduzeća “Putevi Srbije”.

Izbornoj skupštini OK Crvena zvezda prisustvovalo je 17 od 19 članova, tako da je skupština imala potreban kvorum za nastavak daljeg rada. Sve odluke Skupštine OK Crvena zvezda donete su jednoglasno.

Za predsednika Skupštine OK Crvena zvezda izabran je Dragan Pavelić, a za potpredsednika je ponovo izabran Aleksandar Boričić.

– Zahvaljujem se na poverenju i imam veliku čast da se aktivnije uključim u rad kluba, a ne samo kao predstavnik sponzora u prošlom vremenu. Imali smo dobru saradnju prethodne tri godine. Uživali smo u uspesima kluba. Učinićemo sve sa naše strane, kako u moje lično ime tako i u ime moje firme, da pomognemo klubu de se uzdigne na najviše nivoe. Mi na sport gledamo kao na vrlo bitan segment našeg društva. Mladež sve više vremena provodi na mobilnim uređajima ili kompjuterima, a sport je sjajna stvar. Koga god uspemo da malo privučemo da se uključi u sport, ne samo na fizičkom planu, uveriće se da je timski rad sjajan. Mi u našoj profesiji gledamo da uključimo u privredu ljude koji su bili deo sporta jer imaju potpuno drugi pristup, odnos sa drugim ljudima, odnos prema poslu i ostalo. Sportisti imaju taj pobednički mentalitet, da grizu i da se bore. Veoma sam počastvovan ovim izborom. Sportski ne mogu mnogo da doprinesem, ali ćemo se truditi da onaj materijalni deo koji je sigurno bitan omogućimo ekipama, da imaju dobre pripreme i nesmetano učestvovanje u takmičenjima – rekao je novi predsednik OK Crvena zvezda Dragan Pavelić.

Članovi Skupštine su potom jednoglasno izglasali nove članove Upravnog odbora, a to su: Slavoljub Tubić (predsednik), Siniša Pantović, Danilo Mrđa, Veljko Todorović i Dragomir Gerasimović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама