Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezda dočekuje Železničar u novom derbi meču

Ana Bjelica spikes against Zarechie block

Izvor: OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u nedelju (18 časova) dočekuju Železničar iz Lajkovca u okviru 15. kola BPŠ Superlige Srbije.

Crveno-bele su nakon sedam vezanih pobeda u prethodnom kolu doživele poraz od aktuelnih šampionki ekipe Vizure, ali veruju da mogu ponovo da se vrate u pobednički kolosek.

– Dobro smo trenirali u prethodnom periodu i nadam se da ćemo to pokazati i na terenu. Spremne smo za ovu utakmicu. Znamo da je težak protivnik, da imaju dobru i kvalitetnu ekipu, ali verujemo da će biti sve kako treba i da će na kraju rezultat biti na našoj strani – rekla je Kristina Đurić, tehničarka Crvene zvezde.

U prvom delu sezone Železničar je crveno-belima naneo jedini ubedljiv poraz u dosadašnjem toku sezone. Zvezdine dame su u Lajkovcu izgbuile sa 0:3, po setovima 25:20, 25:23, 25:19, i to je jedina utakmica ove sezone u kojoj Crvena zvezda nije osvojila nijedan set.

– Utakmica u Lajkovcu u prvom delu sezone je bila jedina koju smo izgubili ubedljivo, ali tada nismo bili kompletni. Nadam se da će sada biti drugačije. Došlo je do promena u našoj igri i mislim da smo u dobrom ritmu. Protiv Vizure nam je malo i sreća nedostajala, ali se nadam da će sve biti kako treba i da ćemo uspeti da pobedimo u ovom meču – zaključila je Kristina Đurić.

Utakmica 15. kola BPŠ Superlige Srbije između Crvene zvezde i Železničara na programu je u nedelju 4. februara od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Anđelko Popović i Robert Leko.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама