Кошарка Кошарка/Вести

KRK: Zvezda prvo sa Borcem

Izvor: SD Crvena zvezda

Održan žreb „Kupa Radivoja Koraća“ koji će se i ove godine održati u niškoj dvorani „Čair“. Crveno-beli u odbranu titule kreću utakmicom protiv Borca, u četvrtak.

Košarkaši Crvene zvezde mts odbranu titule u kupu „Radivoja Koraća“ koji će se i ove godine održati u Nišu, počinju 15. februara utakmicom četvrtfinala protiv ekipe čačanskog Borca.

Na ovogodišnjem završnom turniru, koji će se kao i prethodne dve sezone održati u niškoj dvorani „Čair“ (deveto domaćinstvo završnice kupa grada Niša) od 15-18. februara 2018. godine, učešće uzima 8 ekipa: KK Borac Čačak, KK Zlatibor, KK Metalac Valjevo, KK Dinamik, KK Partizan NIS, KK Mega Bemaks, KK FMP i branilac trofeja – KK Crvena zvezda mts.

Ukoliko u četvrtfinalu koje je na programu u četvrtak od 19,30 časova eliminišu ekipu Borca , crveno-beli će u subotu od 17 časova za novo finale igrati protiv pobednika duela FMP – Metalac Valjevo.

Veliko finale na programu je u nedelju od 21 čas.

Trener KK Crvena zvezda mts Dušan Alimpijević, i kapiten Branko Lazić prisustvovali su žrebanju, a kapiteni četiri ekipe koje predstavljaju Srbiju u ABA ligi, Filip Čović, Novica Veličković, Nikola Rebić i Branko Lazić aktivno su učestvovali u ovogodišnjem žrebanju parova.

Kompletan raspored žrebanja za završnicu kupa „Radivoja Koraća“ čiji je generalni sponzor kompanija „Triglav osiguranje“.

četvrtfinale:
Crvena zvezda MTS – Borac Čačak (četvrtak u 19.30)
FMP – Metalac Valjevo (četvrtak 17 časova)

Mega Bemaks – Dinamik (petak 17 časova)
Partizan NIS – Zlatibor Čajetina (petak 19.30)

polufinale:
prva utakmica (pobednik prvog i drugog para) u 17 časova, druga (pobednik trećeg i četvrtog para) u 19.30 časova,

Veliko finale igra se u nedelju 18. decembra u 21 sat.

Скочи на траку са алаткама