Кошарка Кошарка/Вести

Zvezda i Cashback World potpisali ugovor o saradnji

Izvor: KK Crvena zvezda

Na svečanom događaju koji je organizovan specijalno ovim povodom, KK Crvena zvezda mts i renomirana svetska kompanija Cashback World ozvaničili su dvogodišnju saradnju.
KK Crvena zvezda mts i renomirana svetska kompanija Cashback World ozvaničili su dvogodišnju saradnju. Na svečanom događaju koji je organizovan tim povodom paraf na saradnju stavili su generalni direktor KK Crvena zvezda mts Davor Ristović i direktor Lyoness d.o.o. Vladan Bućković, kompanije u okviru koje posluje Cashback World na teritoriji Srbije.
„KK Crvena zvezda mts se ovim putem zahvaljuje Cashback World-u što je u našem klubu prepoznao partnera koji će njihov brend učiniti još većim. Biti Zvezdaš je velika privilegija, a saradnja Crvene zvezde i Cashback World-a će još jednom to dokazati na delu”, izjavio je Davor Ristović.
„Ovaj sjajni projekat nam pruža jedinstvenu mogućnost da sarađujemo sa jednim od vodećih sportskih klubova u Srbiji”, naglasio je Vladan Bućković.
U fokusu saradnje biće navijači Crvene zvezde i želja da se članovima kluba koji su ujedno i vlasnici članske karte ’’Zvezdaš’’ omoguće brojni benefiti i privilegije.
Naime, svi vlasnici članske karte ’’Zvezdaš’’ biće  u mogućnosti da postojeće kartice zamene za nove, a svi vlasnici sezonskih karata i učesnici akcije  ’’Doniraj i dominiraj’’ dobiće po automatizmu svoje nove Cashback kartice. O brojnim benefitima i privilegijama, kao i o mestima gde mogu da preuzmu svoje nove kartice Zvezdaši će biti blagovremeno obavešteni u najskorijem roku.
O brendu Cashback World
Ciljna grupa Cashback World-a su potrošači koji žele da štede novac prilikom kupovina u prodavnicama širom sveta ili putem online šopinga  (Cashback i Shopping Points). Cashback Solutions se obraća svim preduzećima koja žele da koriste internacionalni Program lojalnosti kupaca zastupljen u mnogim branšama. Cashback World je trenutno prisutan na 47 tržišta. 8 miliona članova koristi prednosti iz kupovina u oko 80.000 partnerskih firmi širom sveta.
Cashback World se već godinama angažuje u oblasti sporta i zaključio je mnogobrojne kooperacije u oblasti fudbala, motociklizma, hokeja na ledu i rukometa, među njima su SK Rapid Wien,  MotoGP™, European Handball Federation i italijanski golferski savez. Cashback World je aktivan i u CSR oblasti i podržava Child & Family Foundation, udruženje za pružanje pomoći ugroženoj deci, mladima i porodicama, kao i Greenfinity Foundation, udruženje koje se zalaže za održivu zaštitu životne sredine.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама