Кошарка Кошарка/Вести

Slobodan ulaz na derbi sa Cedevitom

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts u nedelju ponovo besplatno otvara tribine za derbi meč 16.kola ABA lige sa Cedevitom u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Ekipi je potrebna velika i gromoglasna podrška u važnoj utakmici regionalnog takmičenja, koja se igra manje od 48 sati nakon evroligaškog duela sa EFES-om.
Košarkaši Crvene zvezde mts tokom januara 2018.godine igraju seriju izuzetno važnih utakmica u oba takmičenja u kojima učestvuju.
Vrhunac napora u seriji teških mečeva, stiže već za nekoliko dana. Samo 48 sati nakon duela sa Anadolu EFES-om u Istanbulu, košarkaši Crvene zvezde mts po povratku u Beograd, igraju novi derbi ABA lige sa još jednim pretendentom na najviši plasman, ekipom Cedevite, dva dana kasnije (utorak) u Beograd stiže ekipa Himkija, a u četvrtak sledi duel sa Makabijem u Tel Avivu.
Derbi 16.kola ABA lige sa „Cedevitom”koji se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić” nakon utakmice u Podgorici, zato dobija na posebnoj važnosti u finišu regularnog dela sezone.
KK Crvena zvezda mts je zato odlučila da u nedelju ponovo omogući slobodan ulaz na tribine dvorane „Aleksandar Nikolić.
U ovom trenutku, ekipi je potrebna velika podrška sa tribina, koja može da bude prevaga u izuzetno važnoj utakmici u Beogradu, u takmičenju koje je još na početku sezone označeno kao prioritet ove sezone.
O svim ostalim detaljima vezanim za meč sa „Cedevitom” klub će se oglasiti još jednim saopštenjem tokom nedelje.
KK Crvena zvezda mts

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама