Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Treće mesto na Trofeju Beograda za Zvezdine U12

 

Kao što je i najavljeno, ovog vikenda, na klizalištu Pingvin, sa Novog Beograda, održan je turnir Trofej Beograda, ove godine u organizaciji SKHL Crvena zvezda.

 

Kako je prema programu, svaka od ekipa trebalo da odigra po pet utakmica, Zvezdina selekcija U12, može se  pohvaliti sa tri osvojene i zauzetim trećim mestom na turniru, dok se posebno radujemo činjenici da su Korenić Filip i Valentina Vrholi proglašeni za najboljeg golmana, odnosno beka ovog turnira. Shodno tome, sa velikim zadovoljstvom vam najavljujemo i intervjue sa njima, koji će se kroz nekoliko dana naći na našem portalu.

Naime, svoju prvu utakmicu protiv NSA, Zvezda je dobila sa rezultatom 5:0, drugu odigranu protiv Partizana, završila je sa 9:1, od Jesenica utakmica ostaje izgubljena 0:3, ali rezultatom 2:1 dobija MHK Humenne, da bi svoju poslednju utakmicu predala ekipi Mladost, rezultatom 0:4.

Svakako, u borbi za treće mesto Zvezdini klinci su pokazali svu svoju snagu i pobedili Partizan rezultaom od čak 10:0.

 

Lepa vest svakako jeste i to da su Zvezdina deca, ovoga puta ugostili svoje drugare iz Jesenica, te pokazali da je cilj turnira iznad svih pobeda, svakako bilo drugarstvo i neizostavni sportski duh.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама