Хокеј Хокеј/Извештаји

Selekcije U14 i U18 odigrale gostujuće utakmice

Prvu gostujuću utakmicu danas, na ledu Dvorane Celje, pred trideset gledalaca, SKHL Crvena zvezda selekcije U14, pobedila je ekipu HK ECE Celje, rezultatom 8:5.

Prva trećina obeležena je sa svega tri postignuta gola i to u korist Zvezde, sa 1:2. Nešto veću razliku u odnosu na prvi period Zvezdina ekipa pravi u drugoj trećini, postavivši rezultat 1:3, dok utakmicu završava izjednačenim rezultatom poslednjeg perioda od 3:3.

Nakon prve pobede, jedan od trenera, Vukašin Stević, rekoa je sledeće: “Odigrali smo disciplinovano borbeno i nismo dozvolili da nam se rezultatski približe.”

Naredna utakmica U14 selekcije odigraće se 17.12. protiv ekipe EC KAC, na ledu svoje kuće, Dvorane Pionir.

Nešto kasnije, u Lednoj Dvorani Tabor, ekipa Zvezde selekcije U18 završila je utakmicu porazom protiv ekipe HDK Maribor, a rezultat je bio 3:2.

Prvi gol za HDK Maribor postigao je sredinom šesnaestog minuta Pejović Nemanja, čime se prva trećina i završava. Samim startom dvadesetpetog minuta, prvi gol za Zvezdu upisuje Vuković Matija, na asistencije Dragović Marka i Stojsavljević Đorđa. Već sredinom tridesetsedmog minuta, Flajs Žan povećva vođstvo Maribora novim golom. Sam početak poslednjeg perioda koristi Dragović Marko, uz pomoć Vdović Strahinje i Tharakan Geogrea, da izjednači rezultat svojim golom, te se tim golom utakmica i završava.

Salom David postiže pogodakza još jednu pobedu svog tima u produžetku, za konačnih 3:2.

Predstojeća utakmica za selekciju U18 je protiv ekipe Zagreba, na ledu Velesajma, 28.12.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама