Хокеј Хокеј/Извештаји

Zvezdini kadeti slabiji od Maribora

Kadeti SKHL Crvena zvezda, svoju današnju utakmicu na ledu dvorane Tabor, pred četrdeset gledalaca, završili su rezultatom 9:3, u korist domaćina, HDK Maribor.

Mada je utakmica započela izuzetno, golom Popović Mateje, na asistencije Gvozdenović Alekse i Jeremić Antonija, več u devetoj sekundi, rezultatom 3:1 završava se prva trećina, a za HDK Maribor golove su postgili krajem osmog minuta Danji Aleksandar na asistenciju Pivec Jean Marka, zatim krajem četrnaestog minuta ponovo Danji Aleksandar upisuje gol, ovog puta na asistencije Bizjak Jana i Tomašević Danila, koji će krajem osamnaestog minuta i sam postići gol.

Drugi period utakmice golom već sredinom dvadesetpetog minuta otvara Pivec Jean Mark, na asistenciju Bizjak Jana, da bi nepuna tri minuta kasnije gol upisao Danji Aleksandar, a na asistencije Pivec Jean Marka i Bizjak Nejca. Pred start tridesetpetog minuta, svoj četvrti gol na utakmici daje Danji Aleksandar, na asistencije Pivec Jean Marka i Bizjak Jana, dok će Greif Jakob ovaj period zatvoriti svojim golom.

Poslednja trećina protiče mirno, da bi se niz golova nastavio pred sam kraj, ovog puta i sa strane Zvezdinih kadeta. Pred kraj četrdesetosmog minuta, gol postiže Gvozdenović Aleksa, a na asistencije Popović Mateje i Dinić Mateje, da bi na isti svega tri minuta kasnije odgovorio Pivec Jean Mark, na asistencije Greif Jakoba i Ljubić Žana. Nije im ostao dužan dva minuta kasnije ni Savić Vuk, ali će utakmicu ipak završiti Friš Lorber Tian, svojim golom, svega deset sekundi pred kraj.

Sledeća utakmica kadetima predstoji već 19.12., protiv HK Slavija Junior, ovoga puta na ledu hale Pionir.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама