Хокеј

Još jedna pobeda Zvezde nad Bledom

Crvena zvezda je drugi put u dva dana pobedila ekipu Bleda u okviru Internacionalne hokej lige. Nakon što su sinoć savladali ekipu iz Slovenije rezultatom 4:1, danas su, ponovno na SPENS-u, bili bolji i slavili rezultatom 4:3 (3:2, 1:0, 0:1).

Ovaj put, nešto teže u odnosu na jučer, oklopnici Igora Krivošlika ostvarili su i svoju sedmu pobedu ove sezone. Na golu Crvene zvezda na ovoj utakmici bio je češki internacionalac Tomaš Kozak, koji je odmorio standardnog Arsenija Rankovića, a priliku da zaigra dobio je i junior Marko Dragović.

U prvom delu igre gosti su poveli golom Aljoša Pretnara (asistencija Tim Borse) već u 2. minuti susreta. Bio je to znak za naše oklopnike da odmah dodaju gas i preokrenu rezultat. U 5. minuti Mihail Bučkin izjednačuje na 1:1, a Uroš Bjelogrlić (asiszencija Marko Brkušanin) u 10. minutu dovodi crveno-bele u vodstvo od 2:1. Igrao se 16. minut kada je Andrej Zwick na asistenciju Ivana Anića povisio na 3:1, a pred sam kraj ove trećine Mitja Pazlar (asistencija Nik Rekar) smanjuje na 3:2.

U drugom periodu samo jedan pak u mreži, i to u mreži gostiju. Igrala se 27. minuta kada je Marko Brkušanin (asistencija David SefičMihail Bučkin) doveo Zvezdu u vodstvo od 4:2.

Treći period kao i drugi, samo ovaj put pak se našao u mreži Tomaša Kozaka. Žiga Kos je na asistenciju Gašper Konca u 51. minuti postavio konačnih 4:3.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама