Хокеј

Zvezdini oklopnici dočekuju ljubljansku Olimpiju

Danas (8.11.) i sutra (9.11.) hokejaške sekcije Crvene zvezde od 12 do 16 godina igraju protiv ljubljanske Olimpije.

Prvu utakmicu otvara selekcija do 12 godina koju vodi trener Jovica Rus. Olimpija “A” je trenutno na prvom mestu sa 8 pobeda iz 8 utakmica, dok crveno-beli zauzimaju deveto mesto sa 3 pobede, jednim porazom i jednim porazom nakon produžetaka/penala. Biće ovo zanimljiv duel i verujemo da će naši oklopnici pokazati sav talenat koji poseduju i dostojno se suprotstaviti favorizovanim gostima. Utakmica počinje u 15:45.

Odmah nakon završetaka utakmice selekcija do 12 godina, na led izlaze puleni Vukašina Stevića koji ove sezone ne blistaju. U 6 odigranih utakmica zabeležili su 6 poraza, ali je na svim tim utakmicama bilo vidljivo da mogu da se nose sa svojim protivnicima u 2 od 3 trećine. Očito je potrebno i dosta psihološkog rada kako bi naši oklopnici kvalitetno odigrali sve tri trećine i počeli da beleže bolje rezultate. Olimpija je trenutno druga na tabeli sa 6 pobeda i jednim porazom.

Sutra (četvrtak) prvi na led ponovno izlaze igrači do 12 godina. Utakmica ponovno počinje u 15:45, a protivnik je opet Olimpija, ali ovaj put “B” selekcija.

Posle njih izlaze Zvezdini hokejaši do 16 godina koje predvodi Marko Juloski. Crveno-beli su u dobrom ritmu i očekuje se velika borba, iako su ljubljančani veliki favoriti. Olimpija je trenutno prva na tabeli sa 9 pobeda iz 9 utakmica, dok se Crvena zvezda nalazi na sedmom mestu sa 3 pobede i 4 poraza.

Dođite i podržite naše mlade hokejaše!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама