Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Zvezda spremna za novi mini-ciklus i MZT

Košarkaši Crvene zvezde mts u ponedeljak dočekuju MZT u utakmici 6.kola ABA lige jtd. O utakmici koja se igra od 18 časova u dvorani “Aleksandar NIkolić” govore trener Dušan Alimpijević i prvotimac Stefan Lazarević.
Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobede nad Makabijem u Evroligi, imali su konačno nešto više vremena za trening i pripremu novog mini ciklusa koji započinje utakmicom sa MZT-om u ponedeljak od 18 časova.
U novoj seriji utakmica (MZT, Bamberg, Partizan NIS, Unikaha…) prvi protivnik je višegodišnji šampion i predstavnik Makedonije u regionanoj ligi ekipa MZT-a. Pred ovaj duel trener Dušan Alimpijević kaže:
„Kao što sam i rekao na konferenciji nakon pobede nad Makabijem, konačno smo imali malo više vremena da se osvežimo i treniramo na prvom mestu. Prvi protivnik koji nam sledi je MZT, koji je pre nekoliko dana promenio igrača, i umesto Amerikanca Jansena, doveo Radosava Spasojevića čime je ovakvim potezom, u ranoj fazi sezone, pokazao da ima svoje ambicije. Stabilan su ligaš, dobra ekipa i ovoj utakmici moramo da pristupimo kao i svakoj, maksimalno ozbiljno! Za nas je dobra vest i veliko pojačanje činjenica da nam se u tim i rotaciju vraća Nemanja Dangubić koji je izuzetn važan za ovaj tim. Pozivam navijače da dođu u ponedeljak u dvoranu „Aleksandar Nikolić” i budu uz nas, jer, sa ili bez njih, nije isto!
I prvotimac Stefan Lazarević koji je slobodnu nedelju pre podne, iskoristio da poseti sajam knjiga i medija u Beogradu, ističe da ekipa MZT-a zaslužuje svaki respekt i vrlo ozbiljan pristup:
„Uvažavamo maksimalno ekipu MZT-a,igraju dobro, promenili su i igrača brzo. što govori da žele da zabeleže zapažene rezultate u ovoj sezoni. Moramo da odigramo dobru utakmicu ako želimo bodove, videli smo i kroz ovu prvu četvrtinu ligaškog dela da praktično svako svakog može da pobedi, ako pristup nije pravi. Za nas je ova pauza od četvrtka do ponedeljka došla u pravom trenutku nakon izuzetno teško ciklusa, i pred početak novog. Dobro smo trenirali, i spremni smo za ovu utakmicu. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu i podrže nas u ponedeljak” istakao je Lazarević.
Karte po standardnim cenama za ABA ligu, prodaju se u svim poslovnicama Eventima i prodavaće se na dan utakmice na blagajni dvorane.
Meč Crvena zvezda mts – MZT igra se u ponedeljak od 18 sati, uz direktan prenos na TV Arena sport.
Vest preuzeta sa sajta KK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама