Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Zvezda u nedelju dočekuje Vojvodinu

Odbojkaši Crvene zvezde u nedelju (18,45 časova) u derbiju 2. kola Superlige Srbije dočekuju Vojvodinu NS seme.

Kapiten crveno-belih Aleksandar Gmitrović očekuje veoma uzbudljiv meč.

– To će nam biti prva utakmica na domaćem terenu, pred našom publikom. Igramo protiv Vojvodine, veome ozbiljne ekipe koja je možda i jača nego prošle sezone. Svakako da nas očekuje uzbudljiv meč pošto se radi o dve ekipe koja imaju veliki potencijal – rekao je Gmitrović.

U prvom kolu Crvena zvezda je doživela poraz u Nišu, a naš korektor veruje da ekipa neće ponoviti iste greške koje je pravila u tom meču.

– Rezultat u Nišu bio je iznenađujući po nas i naše navijače, ali je to bila jako dobra utakmica. Na kraju se ispostavilo da imamo novu ekipu, sa dosta mladih igrača i možda je neiskustvo bilo to koje je presudilo u završnicama setova. Izvukli smo pouke iz tog meča i greške koje smo pravili nećemo ponoviti. Verujem da će biti mnogo bolje u nastavku sezone – poručio je Gmitrović.

Utakmica 2. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine NS seme je na programu u nedelju 22. oktobra u 18,45 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu, uz direktan TV prenos na RTS-u. Ulaznice za meč će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Mirko Janković i Ivan Lazarević.

 

Vest preuzeta sa sajta OK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама