Рукомет Рукомет/Извештаји СДЦЗ

Zvezda slavila u Kaću

Rukometaši Crvene zvezde slavili su na gostovanju u Kaću u prvom kolu Superlige za sezonu 2017/18.  Puleni Nenada Peruničića savladali su Jugović rezultatom 26:22 (11:10).

Na ovom susretu za Zvezdu nije mogao da nastupi kapiten Dejan Babić, ali su ostali igrači nadoknadili njegov izostanak. Sam početak susreta protekao je u izjednačenoj igri. Jugović je u jednom trenutku imao i dva gola prednosti (5:7), ali je Zvezda brzo vratila meč u egal i na poluvreme se otišlo sa prednošću od 11:10 za crveno-bele.

U drugom poluvremenu Zvezda je održavala prednost najviše zahvaljujući Nenadu Mandiću, a Šotić i Pešić su svojim golovima sa krila postavili i konačnih 26:22 za Zvezdu u Kaću.

U sledećem kolu crveno-beli dočekuju Metaloplastiku.

Jugović – Crvena zvezda 22:26 (10:11)

Kaćdvorana: „Hram“. Gledalaca: 300. Sudije: Mošorinski (Zrenjanin) i Pandžić (Novi Sad). Sedmerci: Jugović 4 (3), Crvena zvezda 4 (2). Isključenja: Jugović 6, Crvena zvezda 8 minuta.

Jugović: Vitas, Petrović 2, Vujnić 4, Jokić, Vrgović 7, Smiljanić, Žikić 3, Milovanović, Andrić, Gvozdić, Kočić, Marić, Ilijin, Karan 3, Bosnić 3, Mladenović. Trener: Đurađ Trbojević

Crvena zvezda: Čolović, Šotić 3, Radosavljević, Mošić 2, А. Babić 4 (1), Ljubojević, Palević 1, Pešić 2, Ljubenović, Bugarinović 1, Milosavljević 2, Pejčinović, Matičić 1, Mandić 10, Kljajić 2 (1). Trener: Nenad Peruničić

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама