Кошарка Кошарка/Вести

Novi dres spektakularno predstavljen

KK Crvena zvezda mts i brend Nike organizovali su do sada neviđen spektakl na ovim prostorima. Na Zvezdinim terenima na Malom Kalemegdanu premijerno je prikazan novi dres za sezonu 2017/2018.
KK Crvena zvezda mts i Nike režirali su do sada neviđen spektakl na ovim prostorima. U prisustvu prvotimaca, stručnog štaba i menadžmenta kluba, vlasnici sezonskih ulaznica za utakmice crveno-belih u sezoni 2017/2018 imali su priliku da vide fantastično dizajniran Nike dres koji će predstavljati Zvezdine uniforme u borbi na tri fronta.
Događaj je bio zakazan za 20 časova, ali već nešto nakon 19 sati tribine su počele da se popunjavaju. Vlasnici sezonskih karata su iskoristili samo jednu u nizu privilegija koje ih očekuju ove sezone i počeli da popunjavaju tribine Zvezdinih terena na Malom Kalemegdanu. Već po ulasku čekalo ih je prvo iznenađenje jer je na zidinama Kalemegdana projektor ’’bacao’’ sliku filma gde su dominirali motivi novih partnera KK Crvena zvezda mts i najpoznatijeg proizvođača sportske opreme brenda Nike.
Navijači su imali priliku da uživaju u kadrovima iz prethodnih sezona, podsete se šampionskih momenata i sve to u iščekivanju da Zvezdini prvotimci i stručni štab pristignu iz dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’ gde su imali večernji trening. Malo po malo, slagalica se spajala, pristizali su kako i dolikuje prvo oni najmlađi, a potom i ostali. Stručni štab i Zvezdin prvi tim zauzeli su svoje pozicije u želji da vide svoje nove uniforme, a tenzija u gledalištu je rasla jer se na sredini terena u mraku tek nazirao novi dres KK Crvena zvezda mts za sezonu 2017/2018.
Kao jedan od najiskusnijih članova Crvene zvezde Marko Kešelj je prvi izašao na teren, a potom i svi njegovi saigrači izuzev opravdano odsutnog kapitena Branka Lazića. Ređali su se aplauzi i ovacije, a na zidinama Malog Kalemegdana izlazile su delovi slagalice na kojim su bile slike Zvezdinih prvotimaca. Kada je novi sportski direktor KK Crvena zvezda mts Nebojša Ilić izašao na teren, atmosfera je doživela vrhunac, a Zvezdina slagalica kompletirana. Sve je bilo spremno za događaj večeri.
Svetlo je potpuno prigošeno, a 3D animacija prikazivala je u potpunom mraku konture terena i Zvezdin grb u ritmu muzike. Kako se muzička sekvenca pribrižavala kraju, uzbuđenje je dostizalo vrhunac – svetlo je palo na Zvezdin dres i aplauz je odjekivao Malim Kalemegdanom. Specijalno dizjanirani Nike dres za narednu sezonu je ugledao svetlo i najavio pohod u novu etapu i nove pobede. Predstavljene su garniture dresova koje će igrači nositi na domaćem terenu i gostovanjima širom Evrope. Dresovi sadrže tradicionalne motive, odnosno vertikalne crveno-bele pruge, kao i treći dres koji predstavlja nešto sasvim novo.
Oduševljenje navijača i zatečena lica govorila su više od bilo kojih reči jer je do sada ovako nešto bilo rezervisano za NBA parkete. Baš kao i ovaj vid dizajna dresa koji je Nike izbacio u sam vrh prozivođača svetske opreme. Pored NBA timova, najuspešniji Evroligaši kao što su CSKA, Fenerbahče, Barselona, Olimpijakos, Makabi… sa desne strane imaju čuveni i prepoznatljiv amblem brenda Nike.
Zvezda je i na ovom polju ušla u porodicu najboljih evropskih timova gde svojom tradicijom, radom i rezultatima svakako pripada. Zvezda i Nike su prirodan spoj!
Vest preuzeta sa sajtaKK Crvena zvezda
Скочи на траку са алаткама