Кошарка Кошарка/Вести

Crveno-beli odradili prvi trening

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Pod vođstvom novog šefa stručnog štaba Dušana Alimpijevića, košarkaši Crvene zvezde mts odradili su prvi trening u sezoni 2017/2018 u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.

Prvi trening КК Crvena zvezda mts izmamio je ogromno interesovanje medija. Nakon odrađenog treninga iza zatvorenih vrata dvorane ’’Aleksandar Nikolić’’, crveno-beli su imali i šuterski deo treninga u prisustvu novinara.

Crveno-beli su ušli u novu sezonu sa prilično renoviranim timom, ali sa ogromnom željom za dokazivanjem, najvišim ambicijama i potpunosti predani radu što je moglo da se oseti već na prvom treningu.

Tim u sastavu: Petar Rakićević, Nikola Radičević, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Кešelj, Nemanja Dangubić, Stefan Lazarević, Boriša Simanić, Stefan Janković, Nikola Jovanović, Dragan Apić i Milko Bjelica, upoznao je način rada Dušana Alimpijevića i njegovog stručnog staba u sastavu: Milenko Topić, Saša Кosović, Slobodan Ljubotina, Aleksandar Zarić, kondicioni trener Aleksandar Jovančević. Opravdano odsutni na prvom treningu bili su članovi reprezentacije Srbije Branko Lazić i tim menadžer Nebojša Ilić, kao i Džejms Feldin koji će se priključiti u kasnijoj fazi priprema.

Prvi trening odrađen je u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’, ali zbog obaveza reprezentacije Srbije koja se u sredu vraća u Beograd, crveno-beli će u narednih 15 dana trenirati u dvorani u Železniku.

Скочи на траку са алаткама