Кошарка Кошарка/Вести

Zvezda započela novu sezonu

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts zvanično su započeli novu sezonu. Nakon sastanka koji je održan crveno-beli prvotimci su obavili tradicionalna testiranja u sportskoj ordinaciji ’’Vita Maxima’’.
Košarkaši Crvene zvezde mts zvanično su započeli novu sezonu – 2017/2018. Okupljanje je započelo sastankom na kom su se pored igrača i stručnog štaba našli i predsednik Kluba Nebojša Čović i direktor Davor Ristović. Nakon što je predsednik Čović poželeo srećan početak nove sezone, prvotimci Crvene zvezde mts su se preselili na opsežna testiranja u sportskoj ordinaciji ’’Vita Maxima’’.
U sjajnoj atmosferi igrači su obavili kompletna testiranja pred novo poglavlje koje započinje današnjim okupljanjem. Zvezdini prvotimci izvršili su merenja i detaljna testiranja pod opterećenjem, a na okupljanju su se pojavili svi igrači osim opravdano odsutnih Branka Lazića i Džejmsa Feldina koji će se priključiti u narednoj fazi priprema.
Ekipa u sastavu: Petar Rakićević, Nikola Radičević, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Kešelj, Nemanja Dangubić, Stefan Lazarević, Boriša Simanić, Stefan Janković, Nikola Jovanović, Dragan Apić i Milko Bjelica okupiće se i u ponedeljak na prvom zvaničnom treningu.
Crveno-beli srećno! Napred u nove pobede!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама