Кошарка Кошарка/Вести

Tope, dobrodošao kući!

Izvor: SD Crvena zvezda

Proslavljeni reprezentativac i legenda Crvene zvezde i srpske košarke vratio se svojoj kući iz koje, istini za volju, nikada nije ni odlazio. Milenko Topić biće prvi pomoćnik Dušanu Alimpijeviću u pohodu na nove uspehe crveno-belih.

Uporedo sa predstavljanjem novog šefa stručnog štaba Crvene zvezde mts, Dušana Alimpijevića, u klub je ponovo došao i Milenko Topić. Ta vest je odjeknula u javnosti, a kako i ne bi kada je Topić još kao igrač ostavljao bez daha i brzo ulazio pod kožu ne samo Zvezdaša, već i svih ljubitelja košarke.

Proslavljeni reprezentativac, legenda Crvene zvezde i srpske košarke vratio se svojoj kući iz koje, istini za volju, nikada nije ni odlazio. Svi gosti Zvezdinih utakmica u dvoranama “Aleksandar Nikolić“ i “Kombank areni“ mogli su redovno da vide jednu veliku legendu kako na tribini stoji potpuno skromno, osećajući se kao jedan od nas i davajući bezgraničnu podršku crveno-belim košarkašima.

Vreme je da ponovo siđe na teren, a ovog puta će dres i patike, zameniti za odelo i cipele. Pregršt trofeja od kojih se izdvajaju titula državnog prvaka sa Crvenom zvezdom 1998. godine i reprezentativna odličja koja je prigrabio kada god bi nastupao za tadašnju reprezentaciju Jugoslavije, svedoci su Topićevog bogatog iskustva. Sigurno je da će nova Zvezdina generacija imati mnogo toga da nauči od Milenka Topića.

Topić je rođeni šampion i zato smo kao klub ponosni što je jedan od nas. Veliki as, fenomenalan košarkaš i još veći čovek – Tope, dobrodošao kući!

Скочи на траку са алаткама