Кошарка Кошарка/Вести

Simović potpisao profesionalni ugovor

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts nastavlja sa praksom da njeni juniori potpisuju profesionalne ugovore. U skladu sa tim, Ranko Simović se obavezao na četvorogodišnju saradnju sa crveno-belima.
KK Crvena zvezda mts nastavlja sa praksom da njeni juniori potpisuju profesionalne ugovore. Politika kluba je jasna da kroz mlađe selekcije, koje godinama unazad dominiraju u Srbiji i ostvaruju zapažene rezultate na nivou Evrolige, dobija igrače za seniorski sastav.
U skladu sa tim, krilni igrač juniora Crvene zvezde mts Ranko Simović stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana. Simović je sa crveno-belim juniorima osvojio titulu državnog prvaka i bio član tima koji je osvojio Evroligin kvalifikacioni turnir u Železniku i obezbedio plasman na Fajnal ejt Evrolige.
Takođe, Simović je član juniorske reprezentacije Srbije. On je zajedno sa saigračima iz juniorske selekcije Zvezde Aleksom Uskokovićem, Vukom Đorđevićem, Stefanom Momirovim i Zoranom Paunovićem dobio poziv na okupljanje u Kragujevcu. Prozivka selekcije Srbije do 18 godina zakazana je za sredu.

Скочи на траку са алаткама