СДЦЗ Хокеј

Hokejaški klub dobio još dva pojačanja

Autor: CZBG

Kako su i najavili iz našeg hokejaškog kluba, tako su i u činili. Tokom jučerašnjeg dana Crvena zvezda, na čelu sa predsednikom Goranom Đakovićem, potpisala je još dva ugovora. Ovoga puta nisu u pitanju igrači, ali su pojačanja vredna pažnje.

Foto: Milan Luković

Naime, novi ugovor je potpisao ruski stručnjak Igor Krivoshlyk. On je i prošle sezone vodio našu ekipu zajedno sa Nenadom Milinkovićem, a to će biti slučaj i ove sezone. Pored Krivoshlyka, Zvezda je potpisala još jednog trenera čiji će potpis uzburkati hokejaške vode, a posebno komšijski tabor, Naime, u Crvenu zvezdu je stigao najbolji trener golmana u Srbiji, Milan Luković, bivši golman Partizana i dugogodišnji reprezentativac Srbije.

Time je zatvorena i kadrovska problematika, vezana za rad sa golmanima, od koje smo bolovali godinama unazad. Luković će raditi svakodnevno sa svim selekcijama, narocito sa podmlatkom.

Klub je u pregovorima sa još dva reprezentativca Srbije i nada se uspešnom okončanju istih, čime bi stavili tačku na više nego uspešne transfere.

Najavljujemo još da će vatreno krštenje seniorskog pogona biti već početkom avgusta meseca, kada će Crvena zvezda učestvovati na turniru pet ekipa u Minsku -Belorusija, uz obavezne desetodnevne pripreme na ledu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама