СДЦЗ Хокеј

Utisci novih/starih Zvezdinih pojačanja

Autor: CZBG

Nakon što je hokejaški klub Crvena zvezda vratio nekoliko igrača u svoje redove (iz HK Beograda) i doveo neka pojačanja, pitali smo neke od tih igrača kako se osećaju nakon što su zajedno, sa velikom većinom svojih kolega, potpisali ugovore sa Zvezdom i šta očekuju od ove Zvezde koja je evidentno već sada jaka, a planira još da se pojača? Za naš portal izjave su dali Zwick, Sabadoš, Petar Novaković i Podunavac. Na žalost nismo uspeli da dobijemo izjavu novopridošle bombe, Marka Brkušanina, kao i još nekih povratnika u naš klub.

Zwick: Drago mi je što smo uglavnom svi ostali zajedno i nadam se da ćemo uspeti da napravimo veliki uspeh u slovenačkoj ligi. Mislim da može da bude veoma dobra sezona za sve nas.

Sabadoš: Pa kratko rečeno, super je osećaj i drago mi je što se dosta igrača vratilo u Crvenu zvezdu i što već sada imamo super ekipu. Iznenđen sam što će Brkušanin isto da igra za Zvezdu, ali u pozitivnom smislu. Igrali smo već zajdeno za Zvezdu ranije, kao juniori, prošle godine u Beogradu, a i ranijih godina za reprezentaciju. Drago mi je što ćemo opet igrati zajedno. Očekujem da sa ekipom, koja će nastupiti u predstojećoj sezoni, uz dobru letnju pripremu trenera Milinkovića i vodstvom trenera iz Belorusije, ispunimo svim zvezdašima san i osvojimo titulu srspkog prvaka, a i naravno odličan rezultat u SLO hokej ligi.

P. Novaković: Drago mi je što sam u ekipi sa, pre svega, dobrim prijateljima, a zatim i dobrim igračima. Smatram da ova ekipa, koju trenutno poseduje Crvena zvezda, već ima dovoljno kvaliteta da igra SLO hokej i da pojačanja u regularnom delu sezone nisu potrebna.

Podunavac: Osećam se lepo, zato što smo opet, nakon nekog vremena, svi zajedno u Zvezdi, u kojoj sam proveo detinstvo. Očekujem da sa Zvezdom uđemo u plej-of i nadam se dobrom plasmanu. Sa ovakvom ekipom možemo da se borimo i za najviše mesto u SLO hokej ligi, a sa dobrim strancima imamo ozbljnu šansu da osvojimo tu ligu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама