Одбојка Одбојкашице

Lukić: Znamo da možemo mnogo bolje

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Nakon poraza u prvom meču polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije protiv Vizure, odbojkašice Crvene zvezde će u subotu (18 časova) imati priliku da izjednače rezultat.

Crveno-bele su neočekivano ubedljivo izgubile prvi meč sa 0:3, po setovima 17:25, 19:25, 12:25, pa će ovo biti prilika da poprave utisak i pokažu svoje pravo lice.

– Očekujemo ono što smo očekivali i pre prvog meča, ali nismo uspeli da ispunimo, a to je da damo svoj maksimum i da se borimo od prvog do poslednjeg poena. Znamo da možemo. Znamo koliko smo trenirali i radili, a radili smo i previše. Ubeđena sam da ova ekipa ima kvalitet da se izdigne iz ove situacije, kao što je to pokazivala i u ligaškom delu prvenstva. Okrenuli smo se treninzima i pokušaćemo da izvučemo pouke iz prvog, veoma lošeg meča. Daćemo sve od sebe da u predstojećem meču pružimo bolju igru i savladamo Vizuru. Mislim da to možemo i verujem u svoju ekipu – izjavila je Nikolina Lukić, kapiten Crvene zvezde.

Zvezdine dame su u prva dva seta na tehničkom tajm autu imale prednost, ali je potom dolazilo do pada koncentracije, što je Vizura iskoristila i prilično lako rešavala setove u svoju korist.

– Svima nam je jasno u čemu smo grešili. Postojali su dogovori koje smo uvežbavali tri nedelje. Znali smo šta nas čeka, ali nismo uspeli da te dogovore sprovedemo u delo. Analiziraćemo detaljnije igru iz prve utakmice, da utvrdimo gde je najviše „škripalo“, pokušaćemo da to ispravimo i na narednoj utakmici da kulminira to naše znanje koje evidentno postoji – konstatovala je Nikolina.

Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vizure igra se u subotu 15. aprila od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Vladimir Simonović i Zoran Radovanović.

Crvena zvezda gubi sa 0:1 u seriji. Ekipa koja prva ostvari tri trijumfa u seriji plasiraće se u finale plej-ofa. U drugom polufinalnom duelu sastaju se Jedinstvo (SP) i TENT.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама