Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице СДЦЗ

Poraz Zvezde u prvom meču polufinala plej-ofa

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde doživele su poraz u prvom meču polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije od Vizure rezultatom 0:3, po setovima 17:25, 19:25, 12:25.

Crveno-bele su odlično ušle u meč i brzo su došle do prednosti. Vodile su 4:1 i 7:2, ali su onda gošće uspele da se vrate i izjednače na 8:8. Zvezda je sa tri vezana poena, posle bloka Jelene Trnić, otišla na tehnički tajm aut sa vođstvom od 12:9. Usledio je pad u igri našeg tima što je Vizura iskoristila i serijom od 1:9 potpuno preokrenula rezultat u svoju korist. Do kraja seta naše odbojkašice su dosta grešile, a Vizura je postepeno povećavala prednost, pa je povela rezultatom 17:25.

Slično kao u prvom, Zvezda je bila bolja na početku drugog seta. Sa četiri poena u nizu naš tim je na polovini seta imao prednost od 12:7, a onda je ponovo došlo do pada koncentracije Zvezdinih dama. Gošće su sustigle prednost našeg tima, a onda sa tri vezana poena preokrenule na 15:16. Vizura je postepeno povećavala razliku, a u samoj zavrpnici sa četiri uzastopna poena dolazi do vođstva od 0:2 u setovima – 19:25.

Vizura je bila još ubedljivija u trećem setu. Vodile su gošće 4:7 kada su potpuno nadigrale crveno-bele serijom od 0:9. Pokušavala je Mirjana Musulin tajm autima i izmenom na mestu tehničara da probudi svoj tim, ali nije uspela. Do kraja susreta, gošće su održavale vođstvo, pa su slavile pobedu u prvom meču sa 12:25.

Crvena zvezda gubi sa 0:1 u polufinalnoj seriji plej-ofa. Durga utakmica je na programu u subotu 15. aprila od 18 časova kada će domaćin ponovo biti naš tim. Ekipa koja prva ostvari tri trijumfa u seriji obezbediće plasman u finale plej-ofa Superlige.

CRVENA ZVEZDA – VIZURA 0:3 (17:25, 19:25, 12:25) – Rezultat u seriji: 0:1
Beograd – Dvorana: USC Voždovac. Sudije: Predrag Balandžić i Svetlana Zotović. Gledalaca: 300. Trajanje meča: 64 minuta.
CRVENA ZVEZDA: Trnić 6, Čanak 5, Đurić 4, Vukomanović (libero), Radmilović, Đorđević, Milenković 5, Bukilić, Stijepić 2, Lukić 9. Nisu igrale: Sekulić, Ašonja. Trener: Mirjana Musulin.
VIZURA: Erić 12, Lozo 11, Kocić 8, Lazović 13, Aleksić 10, Pušić (libero), Ćirović 1. Nisu igrale: Ašković, Veselinović, Zlatković, Carić, Mićunović. Trener: Jovica Cvetković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама