Одбојка Одбојкашице

Crvena zvezda – Vizura, polufinale 1. čin

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u sredu (18 časova) igraju prvi polufinalni meč plej-ofa Superlige Srbije protiv Vizure.

Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza crveno-bele započinju borbu sa aktuelnim šampionom za plasman u finale plej-ofa.

– Očekujem da nastavimo sa dobrim igrama, kao što smo to radili od decembra, i da damo sve od sebe. Želja i motivacija sigurno postoje i ove devojke su zaslužile da se sav uloženi napor, trud i angažovanje koje su pružile u prethodnom periodu isplati i valorizuje – izjavila je Mirjana Musulin, trener Crvene zvezde, a onda je dodala:

– Sa stručne strane, nijedna pauza koja se dešava u važnom periodu nije dobrodošla. Međutim, ne obaziremo se uopšte na to. Svaka odbojkašica Crvene zvezde je svesna šta nas čeka, koliko je to vredno i gotovo da se nije ni primetilo da smo imali neki teži period, neki pad forme. Izuzetno su motivisane, veoma vredno rade, izuzetno su pozitivne i jedva čekaju da počne polufinalna serija – poručila je Musulin.

Zvezda i Vizura su odigrali čeitir meča ove sezone, dva u ligaškom delu Superlige i dva u četvrtfinalu Kupa Srbije. „Ajkulice“ su bile uspešnije, ali su svi mečevi bili veoma neizvesni i uzbudljivi.

– Odlično se poznajemo. Mislim da bi mogla da presudi bolja koncentracija i fokus na neke delove igre koji su veoma bitni, ali u svakom slučaju očekujem da ovoga puta tas na vagi prevagne na našu stranu – zaključila je Mirjana Musulin.

Prva utakmica polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vizure igra se u sredu 12. aprila od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara. Meč će suditi Predrag Balandžić i Svetlana Zotović.

Crvena zvezda će biti domaćin i druge utakmice polufinala koja je na programu u subotu 15. aprila (18 časova). Ekipa koja prva stigne do tri pobede u seriji obezbediće plasman u finale. U drugom polufinalnom duelu sastaju se Jedinstvo (SP) i TENT.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама