Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Radonjić; ” U ritmu koji je teško objašnjiv”

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda

Konferencija za medije nakon utakmice protiv ekipe Budućnosti i plasmana u finale ABA lige, na kojoj su govorili MIlko Bjelica i trener Dejan Radonjić.
Nakon potpuno zasluženo izborene pobede u “majstorici” u Železniku, pred novinare su izašli prvotimac MIlko Bjelica i trener Dejan Radonjić.

Milko Bjelica, prvotimac KK Crvena zvezda mts:

“Rekao bih da smo dosta kvalitetnije odigrali nego u Podgorici i da je razlika bila evidentna. Odigrali smo znatno bolje u odbrani i organizovanije u napadu. Malo po malo smo sticali prednost koja je na kraju bila i velika. Čestitam Budućnosti na fer borbi i želim im sreću u prvenstvu.

Dejan Radonjić trener KK Crvena zvezda mts:

“Čestitam igračima i hvala navijačima koji su nam pomogli da izborimo plasman u finale. Čitave sezone smo se borili da steknemo prednost domaćeg terena. Znao sam da će biti teže u polufinalnoj seriji nego u regularnom delu. I zbog kvaliteta Budućnosti i zbog napora koje smo imali. Budućnost je odigrala veoma kvlaitetno u Podgorici. Morali smo da budemo znatno bolji nego tada da bismo ostvarili pobedu.Odigrali smo veoma skoncentrisano od početka. Igrali smo veoma dobro u odbrani, ali je Budućnost takođe igrala dobro pa je bilo potrebno da u jednom trenutku ponovo podignemo igru na viši nivo. U trećoj deonici smo bili solidni u odbrani, ali i odlični u napadu. Na taj način smo stekli veliku prednost koju smo sačuvali do kraja.U ritmu smo koji je teško objašnjiv. Veoma je naporno, teško i izazovno. Trudićemo se da budemo što bolji. Rekao bih da nosimo ovolika opterećenja na jedan sjajan način. Nismo osetili olakšanje ovom pobedom jer smo odavno postavili cilj pred sobom” rekao je trener Radonjić.

Ekipa se već okreće narednoj obavezi, utakmici sa Darušafakom u Istanbulu koja je na programu u petak. Tim putuje u Istanbul u četvrtak.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама