СДЦЗ Хокеј

Zvezda u finalu trunira u Segedinu raznela Partizan

Autor: CZBG

Hokejaši Crvene zvezde do 12 godina osvjili su turnir “Tisa pak Kup 2017” u Segedinu. U finalu su bili bolji od ekipe Partizana, koga su doslovno razneli – rezultat je bio 8:1 za naše mlade oklopnike.

U prvoj današnjoj utakmici, naši mladi oklopnici bili su bolji od domaćina turnire, ekipe Tisa Volan, rezultatom 1:0. Utakmica je bila teška, ali crveno-beli oklopnicu su je ipak rešili u svoju korist. A onda su u finalu doslovno razneli večitog rivala. Podsetimo se da je Crvena zvezda i jučer savladala ekipu Partizana, još ubedljivije, rezultatom 9:1.

“Danas smo imali jako tešku utakmicu protiv ekipe Tisa Volan, koja se danas pojačala sa sedam igrača koji juče nisu bili na turniru i značajno nam otežala posao. Tu utakmicu smo pobedili 1:0, golom Andreje I. Popovića u drugom poluvremenu. Finala utakmica protiv Partizana je završena rezultatom 8:1. Igralo se 3×20 minuta. Na kraju prve trećine bilo je 4:0 nakon čega smo se opustili i primili jedan gol, ali smo nakon toga dali gas i rutinski priveli utakmicu kraju. Čestitam svojim igračima i igračicama na još jednom osvojenom turniru”, rekao je za naš portal trener Crvene zvezde Vukašin Stević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама