Кошарка Кошарка/Најава утакмица

U boj za Budućnost i Tursku

Autor: CZBG

Večeras košarkaši Crvene zvezde igraju pretposlednju utakmicu u regularnom delu Evrolige protiv ekipe Uniksa iz Kazanja. Nakon sinoćnje utakmice Brose – Darušafaka, i očite sudijske krađe, jasno je da košarkaši Crvene zvezde nemaju druge nego da u poslednjem kolu pokušaju da urade nemoguće.

Večerašnja utakmica je bez ikakvog rezultatskog značaja, ali večeras se možda i lomi čitava sezona. Činjenica je da su naši košarkaši, na čelu sa Dejanom radonjićem, doživeli tri neugodna poraza – Olimpijakos, Barselona, Budućnost, te da je, uz povredu Jovića, samopouzdanje ekipe malo poljuljano, posebno zbog istrošenosti kao i rezultata u Evroligi koji su u najmanju ruku čudni u poslednje vreme. Upravo iz tog razloga momcima večeras treba ogromna podrška. Treba im jedno srce na tribinama, nepodeljeno na tabora “navijača” i “simpatizera”, nego jedno srce koje kuca isključivo i samo za Crvenu zvezdu. Trebaju i trener Radonjić, i igrači, i Uprava da znaju da smo uz njih, da su ove sezone uradili lavovski posao u Evroligi kada su redom padali Galatasaraj, Brose, Makabi i Ermani po dva puta, te Barselona,  CSKA, Real, Žalgiris, Fenerbahče, Panatinaikos i Baskonia. Naše košarkaše i trenera Radonjića večeras treba podržati da znaju da imaju vetar u leđa pred najvažnije okršaje u ABA ligi protiv Budućnosti (najverovatnije i finalna serija sa pobednikom iz duela Cedevita – Partizan) i protiv Darušafake u Turskoj gde će se direktno odlučivati koja od ova dva kluba idu u Top 8 fazu elitnog takmičenja.

Zato glavu gore Radonjiću, Džnkinse, Laziću, Joviću, Volterse, Guduriću, Dobriću, Dangubiću, Simonoviću, Mitroviću, Tompsone, Bjelice, Kuzmiću, Rakićeviću, Simaniću. Ko god da bude na parketu u ovim nadolazećim duelima neka ostavi srce na parketu za te crveno-bele boje i grb na grudima. Jer…

ZVEZDA JE ŽIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама